Autószállítás bel- és külföldön kedvező áron

 

AutószállításVállaljuk autók és egyéb járművek, munkagépek, targoncák, motorkerékpárok belföldi és külföldi szállítását. Tapasztalatunknak és körültekintésünknek köszönhetően autóját a legnagyobb gondossággal kezeljük, így az autószállítás után pontosan olyan állapotban veheti át, ahogyan átadta nekünk.

Előzetes egyeztetést követően személyre szabott, egyedi ajánlatot adunk az autószállítás komplett elvégzésére. Nem számítunk fel útdíjat, és egyéb rejtett költségekkel sem terheljük pénztárcáját. Nálunk pontosan azt kapja pénzéért, amiben megegyeztünk, pontosan annyiért, amennyiben megállapodtunk.

Mikor lehet szükséges az autószállítás?

Elsőre nem is gondolnánk, mennyi ok vezethet az autószállítás indokoltságához. Alapvetően három esetben szoktak megkeresni minket: a szállítandó jármű nem használható forgalomban, szeretnék kímélni vagy egész egyszerűen gyorsabb és kényelmesebb szállítani, mintha a jármű saját erőből tenné meg az utat. Ilyenkor az autószállítás a kézenfekvő megoldás.

Ha kímélné a gépet, az autószállítás a jó döntés

Az autószállítás kiváló alternatíva, ha a szállítandó jármű állapotának megőrzése a cél. Ez különösen a hobbiautókra vonatkozik, amelyekkel tulajdonosaik nem szívesen tesznek meg nagyobb távot. A veteránautók, az alacsony építésű sportkocsik tartoznak ebbe a kategóriába.

Gyakran választanak minket versenyzők is, akik számára elsődleges fontosságú, hogy autójuk, illetve motorjuk a lehető legjobb állapotban legyen a futam előtt. Az autószállítás közben nem kell attól tartani, hogy a gépek amortizálódnak, így a legjobb formájukat hozhatják verseny közben.

Ha saját erőből túl nehézkes a közlekedés, az autószállítás segítségére lesz

Egyes járműveket nem arra terveztek, hogy nagyobb távokat tegyenek meg velük közúton. Ha egy munkagépre vagy targoncára másik telephelyen van szükség, az autószállítás a legkézenfekvőbb megoldás. Szintén a szállítás marad az egyetlen megoldás, ha a gépeket szervizben kell javítani, illetve karbantartani.

Ha nem használható forgalomban, csak az autószállítás jöhet szóba

Bizonyos esetekben az autó képes ugyan haladni, de a jogszabályok mégsem teszik lehetővé, hogy forgalomban használja. A műszaki vizsgával nem rendelkező járműveket a vizsgáztatás helyszínére kell fuvarozni, ilyenkor megkerülhetetlen az autószállítás. Szintén ez a helyzet a forgalomból kivont autók esetében.

A külföldről behozott autók gyakran nem rendelkeznek érvényes okmányokkal, esetükben is elengedhetetlen az autószállítás igénybevétele. Ha minket választ megkímélheti magát az átrakodás nyűgétől, hiszen autószállítás szolgáltatásunk az országhatárain túl is elérhető.

Egyéb, kapcsolódó szolgáltatásaink

Az autószállítás mellett nálunk megoldható a járművek tárolása is. Szervizünk szintén rendelkezésére áll, velünk elvégeztetheti a javításokat, rendbe hozzuk a karosszériát is, sőt a fényezést is ránk bízhatja. Ez különösen hasznos lehet, ha külföldről vásárolt autót, hiszen így egyetlen szolgáltatóval megoldhatja az autószállítás feladatait, valamint a felújítást. Önnek már csak annyi dolga maradt, hogy élvezze új autóját.